Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2013. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű - jelenlegi és leendő  - felsőoktatási hallgatók számára.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus rendszerben az adatlapot csak akkor véglegesítsék, ha minden adatot leellenőriztek, véglegesítés után nem lehetséges a javítás.
Az ellenőrzéshez használják a "PRÓBANYOMTATÁS" funkciót!
A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázati kiírás és a csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.emet.gov.hu honlapról. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.
A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2012. október 26. - 2012. november 23. Benyújtás módja: javasolt személyesen az Igazgatási és Szociális csoportnál ügyfélszolgálati időben, hétfőn, 8.00-15.00 óráig, szerdán 08.00-17.00 óráig és pénteken 8.00-12.00 óráig.